دکتر نیما بنی اسد

من دکتر نیما بنی اسد هستم متولد سال ۱۳۶۴ در تهران ، در سال ۱۳۸۲ با کسب رتبه برتر در کنکور سراسری وارد رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شدم و در سال ۱۳۸۸ از مقطع دندانپزشکی عمومی فارغ التحصیل  شده و به خدمت سربازی و طرح نیروی انسانی وزارت بهداشت رفتم . در سال ۱۳۹۱ در امتحان تخصص دندانپزشکی  شرکت کرده و با آوردن رتبه ۱۰ وارد رشته ارتودنسی شهر تهران شدم . در سال ۱۳۹۴ از رشته ارتودنسی فارغ التحصیل شده و در آزمون بورد تخصصی ارتودنسی رتبه اول را کسب نمودم . پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه محل تحصیل به دلیل علاقه وافر به آموزش به عنوان هیئت علمی جذب شدم و در مطب خصوصی خود نیز به درمان بیماران مشغول می باشم .

 

ترجمه ها :

  • اصول تکنیک های ارتودنسی ، گریبر ۲۰۱۷ – ۱۳۹۶

تألیفات :

  • مجموعه سئوالات کتاب پروفیت به همراه پاسخ تشریحی  – ۱۳۹۶
  • مجموعه سئوالات آزمون بورد و ارتقاء ارتودنسی – ۱۳۹۶

فعالیت های اجرایی :

  • مدیر نمایشگاه سیزدهمین کنگره بین المللی ارتودنسی ایران
  • جانشین دبیر اجرایی هفتمین کنگره دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر نیما بنی اسد متخصص ارتودنسی و جراح فک و صورت می باشد ، ارتودنسی (به انگلیسی: Orthodontics) یکی از گرایشات تخصصی دندان‌پزشکی است. این کلمه مرکب است از دو واژهٔ لاتین «ارتو» به معنای «راست» و «درست»، و «ادوس» یا مشتق آن «دنس» به معنای «دندان». ارتودنسی یکی از مهمترین گرایشات تخصصی دندانپزشکی است. همچنین اولین تخصص معرفی‌شده در دندانپزشکی می‌باشد. کار متخصص ارتودنسی بیشتر تصحیح مال اکلوژن یا جفت‌شدن نامناسب دندان‌هاست. این امر می‌تواند ناشی از موقعیت نادرست دندان‌ها یا دو فک نسبت به هم باشد، یا ممکن است درجاتی از هر دو مشکل در یک فرد موجود باشد. درمان‌ ارتودنسی تجویز شده توسط دکتر متخصص ارتودنسی ممکن است تنها بر تصحیح موقعیت دندان‌ها یا تغییر الگو و جهت رشد دو فک (درمان‌ ارتوپدیک) متمرکز باشد. از جنبهٔ دیگر می‌توان درمان‌ ارتودنسی را به درمان با دستگاه ثابت و متحرک تقسیم کرد. دستگاه‌ ثابت دستگاه‌هی است که در طول درمان نیازی به خارج نمودن آنها از دهان توسط بیمار وجود ندارد و اجزای اصلی تشکیل‌دهندهٔ آنها براکت و سیم می‌باشد. براکت‌ها همان اجزای کوچکی هستند که توسط چسب خاصی به دندان چسبانده می‌شوند. در بین مردم از اصطلاح سیم‌کشی یا سیم‌بستن دندان هم برای اشاره به این عمل استفاده می‌شود. دستگاه‌ متحرک نوعی است که بیمار می‌تواند در طول درمان آنها را از دهانش خارج کند، البته گاهی این خارج نمودن ممکن است بنا بر تجویز ارتودنتیست محدود به زمان‌ کوتاهی مانند زمان غذاخوردن یا مسواک‌زدن باشد. این نوع دستگاه‌ها در بین مردم به «پلاک» مشهورند.

عمل ارتودنسی از سری عمل های طولانی است که دوره ی درمان آن اکثرا بین ۶ ماه الی دو سال می باشد. بهتر است که این عمل در سنین پایین تر انجام شود زیرا بعد از سن بلوغ و شکل گیری استخوان ها ، این عمل دشوار تر و طول درمان نیز بیشتر خواهد شد.

 

بیماری تحلیل لثه و استخوان، وجود دندان عصب کشی شده و دارای روکش و ترمیمی وسیع دندانی و یا حتی دیابت نیز مانع از انجام ارتودنسی در میان بزرگسالان نیست. اصلاح به هم ریختگی دندانی بزرگسالان که ناهنجاری فکی نداشته باشند در هر سنی بدون عمل جراحی و با ارتودنسی امکان پذیر می باشد . ناهنجاری فکی در بزرگسالانی که رشد در آن ها متوقف شده است، باید به همراه جراحی فک و صورت انجام شود.نمونه قبل و بعد جراحی دکتر نیما بنی اسدhttps://badarman.com/wp-content/uploads/2018/01/01-3.jpghttps://badarman.com/wp-content/uploads/2018/01/01-1.jpgارسال پیام به دکتر نیما بنی اسد

    شماره تماس کلینیک دکتر بنی اسد : ۰۲۱۲۶۳۲۵۷۸۷

    ایمیل:
    [email protected]

    0 0 رای ها
    امتیازدهی به مقاله
    2 نظرات
    قدیمی‌ترین
    تازه‌ترین بیشترین رأی
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه دیدگاه ها
    علی
    علی
    5 سال قبل

    نام دکتر بنی اسد رو اشتباه در انتهای متن دکتر شیروانی درج کرده اید اما اطلاعات مطب دکتر نیما بنی اسد درست می باشد .