ایمپلنت بدون درد ، بدون جراحی ( روش پانچ )

در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر عزیز گشاده رو بهترین برندهای ایمپلنت دنیا در سریعترین زمان ، بدون درد و بدون جراحی و خونریزی (روش پانچ) انجام میشود.البته در بعضی افراد این روش قابل انجام نیست.

ما هستیم ، که شما در طول درمان ایمپلنت دندان هیچ درد و استرسی را تجربه نکنید.

ایمپلنت بدون درد ، بدون جراحی ( روش پانچ ):

در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر عزیز گشاده رو در زعفزانیه تهران بهترین برندهای ایمپلنت دنیا در سریعترین زمان ، بدون درد و بدون جراحی و خونریزی (روش پانچ) انجام میشود.البته در بعضی افراد این روش قابل انجام نیست.

استخوان فک پس از آنکه ریشه ی دندان آسیب دیده کشیده شد به مرور زمان شروع به تحلیل رفتن کرده و لثه دچار تغییراتی در بافت خود می شود و دندانپزشک به همین علت است که پیش از انجام ایمپلنت ، عمل پیوند استخوان را انجام می دهد تا شرایط مناسب برای جراحی ایمپلنت آغاز شده و قسمت های تحلیل رفته ی لثه بازسازی شود . اما اگر شرایط بیمار به گونه ای باشد که بافت لثه سالم بوده و نیازی به سینوس لیفت و پیوند استخوان نداشته باشد میتوان ایمپلنت بدون جراحی انجام داد . ایمپلنت فوری و روش پانچ هر دو از گزینه های کاشت دندان بدون جراحی (بدون برش لثه ) هستند .
در طول دهه ی گذشته درعلم پزشکی مفهوم جراحی غیرتهاجمی رواج یافت که طی آن پیشرفت‌هایی در تکنیک‌های تشخیصی و همچنین استفاده از ابزارهای خاص تجربه شده است که انجام عمل های جراحی با حداقل برش ها و حداقل صدمات وارده را ممکن ساخته است . در آغاز برش جراحی به شکل خطی بود و در واقع عدم انجام برش خطی (یعنی روش پانچ) کاهش اندازه ابزارها را باعث شد. جراحی با حداقل تهاجم که با کاهش چشمگیر عوارض و زمان جراحی منجر به افزایش درجه ی رضایتمندی بیماران نیز شده است. خصوصاً در جراحی های ایمپلنت تمایل به وارد کردن این نوع از تکنیک های غیرتهاجمی وجود دارد و پانچینگ از مهم ترین این روش هاست.

 

ایمپلنت به روش پانچ چیست؟

پانچینگ یک تکنیک ساده است که به وسیله آن می توان ایمپلنت ها را با استفاده از یک پانچ و بدون بریدن وکنار زدن ِ‌کامل ِبافت لثه درآن قرار داد. در روش پانچ هرگز یکپارچگی پاپیلای میان دندانی مختل نمی شود . مطالعات نشان داده است که کنار زدن کامل لثه می تواند باعث تحلیل استخوان شود اما استفاده از روش پانچ در طی دوران بهبودی و پس از بارگیری ،کمتر منجر به تحلیل استخوان کرستال می شود. روش پانچ  به دلیل مزایای زیاد از جمله کاهش زمان جراحی ،کاهش تورم و خونریزی ِ بعد از عمل به سرعت در میان بیماران محبوبیت یافته است . مهم است که بیماران انتخاب شده برای انجام ایمپلنت به روش پانچ از لحاظ تراکم استخوانی در شرایط ایده آل باشند و بدون شک در انتخاب دندانپزشک متخصص ایمپلنت نیز باید دقت کرد. چندین مقاله ی بالینی میزان ماندگاری بلند مدت عالی ( ۹۸ درصدی) را برای ایمپلنت به روش پانچ با امکان تحویل بلافاصله ی روکش موقت ، گزارش کرده اند. در شرایط مناسب ایمپلنت بدون جراحی برای بیماران حداقل خونریزی وکمترین ناراحتی پس از عمل را به ارمغان می آورد.

انجام روش پانچ  به چه صورت است ؟

گاهی اوقات قبل از انجام ایمپلنت به روش پانچ ، با تشخیص دندانپزشک متخصص ایمپلنت برای بیماران آنتی بیوتیک پیشگیرانه تجویز میشود ، البته ممکن است لزوم آن در  مواردی کاهش یابد. تجویز آنتی بیوتیک ها متناسب با پیشینه ی سلامت فرد و با در نظر گرفتن حساسیت های احتمالی انجام می شود.
جراحی استریل در دستورکار بهترین متخصص ایمپلنت ما است. استفاده از یک پانچ دایره ای برای برداشتن غشای مخاطی پیش از عمل انجام می‌شود. اگر کسی بخواهد عرض لثه اش را حفظ کند ، یک اسکالوپ بسیار محدود از ﻣﻮﮐﻮﭘﺮﯾﻮﺳﺘﺌﻮم بافت لثه صورت می گیرد. این مسئله هیچ تاثیری در دقت شرایط برنامه ریزی شده برای ایمپلنت نمی گذارد. آماده سازی سایت با سری دریل های کلاسیک کامل شده و جایگذاری ایمپلنت (بدون نیاز به بخیه) با سایز مناسب انجام می شوند.
سپس دندانپزشک متخصص می تواند بلافاصله بازسازی و ترمیم (موقت) را دستور کار قرار دهد. اوگزینه های مختلفی دارد: از جمله بارگزاری و استفاده از اباتمنت سفارشی گرفته تا نوع پیش ساخته ی آن. قرار دادن ترمیم (نهایی) در همان روزِ کاشت دندان به روش پانچ ، باعث بازسازی بافت نرم و نتیجه ای زیبا شناسانه می شود. ترمیم نهایی ترجیحاً باید دارای پیچ نگهدارنده باشد. با جایگذاری ایمپلنت بدون جراحی و به روش پانچ ، با افزایش بیشتر استخوان کرستال در این کاشت ها تراکم استخوان بالاتر و تحلیل استخوان کمتری دیده میشود. تکنیک پانچ می تواند التهاب لثه و رکود مخاط و تحلیل استخوان را کاهش دهد.
پس از جایگذاری و سنجیدن شرایط اتصال ، بیمار باید طی یک برنامه ی نگهداشت شامل ارزیابی پریودنتالی ، عملکردی و پروتز قرار بگیرد. پویایی ایمپلنت باید تحت کنترل بوده و رادیوگرافی دوره ای در زمان ترمیم پروتز ، بعد از یک سال و پس از آن در صورت بروز مشاهدات بالینی انجام شود.

دانستیم که کاشت دندان بدون جراحی و  انجام ایمپلنت به روش پانچ ، مستلزم مساعد بودن ارتفاع و تراکم استخوان فک بیمار است که با بررسی عکس CBCT تمامی این عوامل مشخص شده و میتوان بدون برش لثه و بخیه ایمپلنت را کاشت. در این روش ، ابزاری به نام تیشو پانچ قسمتی دایره ای شکل را از لثه جدا کرده و سپس ایمپلنت درون آن قرار می گیرد.
حال بیایید مزایا و معایب این روش را بررسی کنیم .

مزایای ایمپلنت به روش پانچ

مزایای زیادی وجود دارد که روش پانچ برای ایمپلنت دندان را به یک تکنیک مطلوب برای بیماران و دندانپزشکان تبدیل کرده است:

بهبود سریع تر بافت نرم: روش پانچ مانع از رفلکت بافت نرم شده  و در نتیجه منجر به کاهش جراحات جراحی می شود و در نتیجه به دلیل عدم وجود جای زخم و عوارض معمول آن در جراحی های معمولی، روند لازم برای بهبود در روش پانچ به حداقل می رسد و به دلیل عدم وجود بخیه در حفظ زیبایی فیزیکی منطقه ی جراحی شده در بعد از عمل موثر است.

حداقل مداخله در جریان خون: در روش پانچ با توجه به دلیل ایجاد تنها یک روزنه ی ضروری در بافت لثه ، در مقایسه با آنچه در جراحی های بدون استفاده از روش پانچ اتفاق می افتد و شکاف بزرگتری ایجاد میشود ، خون رسانی به ندرت تحت تأثیر قرار گرفته و متعاقباً از بروز نِکروز فلپ (فساد در بافت لثه) جلوگیری میشود.

مطالعات متعددی تأیید می کنند که تحلیل استخوانی که تحت عمل جراحی معمول قرار می گیرد ممکن است باعث کاهش عروق شده و نتایج زیبایی شناسانه ی نهایی را تهدید کند. در روش پانچ عروق بسیار غنی تری نسبت به جراحی معمولی در ناحیه ی مربوطه شده گزارش شده است. تکنیک پانچ می تواند التهاب لثه و تحلیل استخوان را کاهش دهد. به طور کلی، روش پانچ با توجه به گزارش های رادیولوژی و همچنین استنادهای بالینی جراحان دندانپزشک ، کارآیی و اثربخشی خود را به اثبات رسانده است.

کاهش خونریزی: یکی از مهمترین مزایای روش پانچ که باعث رضایت بیشتر دندانپزشک و بیمار میشود یک عمل جراحی تمیز در بازه ی زمانی کوتاه و همچنین کاهش قابل توجه خونریزی حین عمل و بعد از آن است.
این ویژگی جراحی با حداقل تهاجم باعث می شود که به ویژه به بیماران سالخورده که اغلب با مشکلات خاصی مثل(دیابت و نقص سیستم ایمنی) مواجه هستند به درستی القاء شود که کاشت دندان با حداقل آسیب احتمالی و درکمترین زمان ممکن برای آنها میسر است .

کاهش زمان جراحی: ایمپلنت به روش پانچ،  جراحی را بسیار ساده کرده و مدت زمان آن را کوتاه می کند. با این حال ، نباید فراموش کنیم که این نوع جراحی نیاز به تمرکز خاصی دارد چرا که صحبت از یک تکنیک بدون دیدن مستقیم استخوان است. به همین دلیل ، به طور معمول برنامه ریزی این روش نیاز به زمان بیشتری نسبت به جراحی های معمولی ایمپلنت (برای برنامه ریزی‌مجازی‌کامپیوتری) دارد وتجربه و مهارت دندانپزشک متخصص ایمپلنت اهمیتی دو چندان می‌یابد.

عوارض پایین تر و افزایش راحتی بیمار: دوره ی پس از عمل با روش پانچ بر خلاف جراحی معمولی علایم بسیار کمتری دارد و بیماران دوره ی نقاهت آسوده تری را تجربه می کنند و از درمان نیز رضایت بسیار بیشتری دارند.

 دوام بیشتر دندان ها در ایمپلنت به روش پانچ : مطالعات نشان می دهد که میزان بقا و دوام دندان ها در این روش چیزی در حدود ۹۸٫۶ درصد است. نتیجه آنکه ایمپلنت به روش پانچ یک تکنیک قابل پیش بینی است که می تواند باعث حفظ سلامت استخوان کرستال و مخاط پری ایمپلنتری شود.

معایب و محدودیت های ایمپلنت به روش پانچ

روش پانچ محدودیت های خاصی را نیز به همراه داردکه در زیر به آن اشاره شده است:

    عدم دید کافی جراح : عدم ایجاد شکاف در لثه و کوچک بودن قطر سوراخ در غشای مخاطی ایجاد شده باعث می شود تا یک میدان کوچک برای جراحی وجود داشته باشد ، بنابراین دید جراح بسیار محدود است. این امر می تواند منجر به بوجود آمدن مشکلاتی از قبیل قرار دادن نامناسب ایمپلنت و زاویه دهی بد به آن شود. در نتیجه ایجاد یک تشخیص صحیح قبلی ، هم بصورت بالینی و هم رادیولوژیکی ، و همچنین یک برنامه ریزی برای جراحی به منظور جلوگیری از اتفاقات پیش بینی نشده و عوارض حین عمل ضروری خواهد بود که حتی الامکان از اینگونه اتفاقات جلوگیری کند. اینگونه محدودیت ها باعث می شود که روش پانچ ، محدود به جراحان باتجربه و متخصصان خبره ی ایمپلنت باشد که بتواند از عوارض پیش رو جلوگیری کند.

علاوه بر انجام تحقیقات رادیولوژی ، داشتن منابع بالینی مختلف برای تخمین پهنای کرست استخوانی به منظور تصمیم گیری در مورد انجام یا عدم انجام روش پانچ مهم است. بنابراین استفاده از کالیبر ، ابزار اندودنتیک برای ارزیابی اندازه لثه ، معاینه ی کرست و غیره… به تصمیم گیری در مورد این نوع موارد کمک می کند.

    خطر آسیب دیدن ساختارهای آناتومیک: با وجود محدودیت در دید احتمال آسیب رسیدن به ساختارهای مجاور مانند غشا ، به ویژه سطح باکال ، ریشه دندان های مجاور ، اعصاب پر اهمیت و یا سینوس وجود دارد. تمامی این محدودیت ها ،‌تجربه و مهارت دندانپزشک متخصص ایمپلنت را طلب میکند. پیش از انتخاب دندانپزشک خود تحقیق کنید.

    مشکلات کراتینایز لثه (بافت کراتین لثه) : در مورد نقشی که بافت کراتین اطراف ایمپلنت ها و موفقیت طولانی مدت آنها دارد ، اختلاف نظر وجود دارد. این در حالی است که محققانی هستندکه معتقدند عدم وجود بافت کراتین لثه در موفقیت ایمپلنت در طولانی مدت تأثیر نمی گذارد اما در حال حاضر بیشترین جریان دنباله روی این است که اگرچه این ضروری نیست ، اما میزان شکست را بالاتر می برد.

    عدم امکان ارزیابی و درمان نقایص استخوان : دید کم مانع از ارزیابی صحیح کرست استخوانی و عدم تشخیص بی نظمی هایی از قبیل شکافتگی میشود که ممکن است محل قرارگیری صحیح داخل کاشت ایمپلنت را بخطر بیاندازد. نقص‌کرستال به همین اندازه ناشناخته است و نمی تواند به درستی بازسازی یا منظم شود. تمامی این موارد با تجربه و مهارت دندانپزشک متخصص به حداقل میرسد.

نتیجه گیری :

روش پانچ در ایمپلنتولوژی در مفهوم جراحی با حداقل جراحت و برش است که طی سالهای گذشته برجسته بوده است. در ایمپلنتولوژی ، این روش امکان ایجاد مداخله را با حداقل تهاجم نسبت به استخوان و بافت های نرم ، کوتاه کردن زمان عمل و رسیدن به حد اکثر رضایت بیمار ایجاد می کند. با این حال ، این روش از عوارض و محدودیت ها معاف نیست. مشکل اصلی عمل جراحی با روش پانچ دید محدود در انجام دریلینگ و در حین قرار دادن ایمپلنت است ، بنابراین خطر ایجاد مسیرهای اشتباه استخوان یا آسیب دیدن ساختارهای مجاور بیشتر از روش معمول است. عدم امکان انجام پیوند استخوان یا تکنیک  های دست یابی به بافتهای نرم از دیگر مشکلات این روش است. بیمارانی که با برخی مشکلات پزشکی مواجه هستند و یا داروهای  ضد انعقاد مصرف میکنند می توانند از این روش به بهترین شکل ممکن بهره مند شوند با توجه به همه ی این موارد ، روش پانچ باید برای مواردی که به طور مناسب انتخاب شده اند انجام شود و هر فردی برای انجام این روش مناسب نیست ..

مراحل ایمپلنت توسط دکتر گشاده رو

مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر عزیز گشاده رو:

در مرکز ما درمانهای فوق تخصصی ایمپلنت دندان مثل ایمپلنت فوری ، بازسازی های سه بعدی استخوان فک ، ایمپلنت دیجیتالی، ایمپلنت فوری یکروزه ، سینوس لیفت با استفاده از بهترین برندهای ایمپلنت دنیا ، و مواد درجه یک پودر استخوان انجام میشود.
دکتر عزیز گشاده رو ، متخصص ایمپلنت و پروتزهای دندانی هستند و استاد دانشگاه شهید بهشتی( بهترین دانشکده دندانپزشکی ایران) میباشد.دکتر عزیز گشاده رو رتبه اول بورد تخصصی کشور هم در بخش عملی و هم بخش کتبی میباشد.
در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر عزیز گشاده رو بهترین برندهای ایمپلنت دنیا در سریعترین زمان ، بدون درد و بدون خونریزی انجام میشود.

با توجه به رزومه و سابقه کاری و علمی دکتر عزیز گشاده رو که سابقه بیش از ۱۰۰۰۰ درمان موفق ایمپلنت را دارند، به جرات میتوان ایشان را بهترین متخصص ایمپلنت تهران نامید.

‏برای مشاوره رایگان آنلاین با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۲۶۷۰۶۲۱۵
۰۲۱-۲۶۷۰۶۱۹۷
۰۹۱۲۰۴۱۱۳۹۹

‏‎برای مشاوره تخصصی میتوانید به شماره بالا در واتساپ پیام بدید.

‏‎به امید دیدار شما در مطب دکتر عزیز گشاده رو:
تهران ، الهیه ، تقاطع کوچه دشتی با عظیمی ، پلاک ۴ ساختمان آرمه کامپلکس ، طبقه ۶

https://drgoshaderoo.com

https://instagram.com/dr_aziz_goshaderoo